Повечето съвременни хора откриват своята идеална половинка или докато са в университета, или после на работното си място. Ако обаче вие не сте сред тези щастливци, то може би грешите, в случай че си търсите гадже из нощните клубове и заведения.

Това са шумни места, на които е трудно да се завърже смислен разговор. Освен това по тези места се употребява алкохол, което прави разговорите още по-лишени от стойност.

Ако все още сте необвързан, а искате да си намерите наистина добро момиче за гадже, то ето на кои обществени места да търсите:

1. Докато си разхождате кучето

Ако си намерите гадже в магазина за домашни любимци или в местната градинка, докато разхождате кучето си, то вие наистина сте късметлия. Тази жена със сигурност ще е добра, грижовна, отговорна и любвеобилна. Освен това на вас наистина ще ви е лесно да завържете разговор с нея, защото около сладките пухкави животинчета има много теми за разискване.

2. Във фитнеса

Ако си харесвате някое момиче във фитнес залата, която посещавате, то можете да завържете лесно разговор с нея, като я питате за рутинната ѝ тренировка. Можете да ѝ задавате всякакви въпроси по темата, както и да коментирате подхода ѝ. Във всички случаи обществените басейни и фитнес зали са много подходяща среда за запознанства.

3. В железарията/в магазин за домашни потреби

Много лесно можете да дадете съвет на жена, която си избира цвят или модел латекс, или пък си купува дръжка за вратата, панти, крушки, четки, бои и т. н. Само се загледайте дали въпросната дама не носи брачна халка, или годежен пръстен.

4. В бутик за дрехи

Тук можете да подходите с хитрост – може да попитате жена, която ви е допаднала за съвет каква дреха да купите на майка си/сестра си. Кажете ѝ, че нямате никаква представа от дамската мода и искайте нейното становище за облеклото, а може да я помолите да ви помогне и с размерите на дрехите.

Още по темата можете да прочетете  в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase